top of page
5Sacre.png
Expansion

I 2019 opøvede Sacre Coeur en ny konstellation, hvor der blev tilført ekstra energi og musikalitet i form af vokal, Christoffer Stjerne, og guitar, Simon Troelsgaard. 

 

To topprofessionelle musikere som giver Sacre Coeur et ekstra live-element, og hvor energi, performance og musikalitet samles i eksplosiv underholdning af soloer og riffs samt en forsanger, der gang på gang formår at imponere med fængende og sublim vokal. 

SC5 Om os

Christoffer Stjerne

Simon Troelsgaard

Guitarist

Simon Troelsgaard er en erfaren, professionel guitarist. Simon startede i det danske rock/pop band Dúné i sine tidlige teenageår, og han har turneret med bandet i det meste af verden.

Efter hans afgang med bandet har han spillet med en lang række af de største danske artister og kunstnere som f.eks. L.O.C., Bryan Rice, Jokeren, Hefty og Jøden, DJ STATIC og mange flere. 

En absolut topprofessionel og alsidig guitarist der kan levere sceneshow, energi og komme helt udover scenekanten med sin fantastiske udstråling og karisma.

Sanger

Christoffer Stjerne er en sanger, guitarist og sangskriver fra København.  

 

Som sangskriver har han haft adskillige sange med i Melodi Grand Prix samt skrevet for nogle af Danmarks største artister. 

 

Foruden Sacre Coeur er Christoffer forsanger i bandet H.E.R.O., der netop er gået nr. 1. på Japans Airplay Chart. Han er netop vendt tilbage til Danmark efter endt turné i Japan.

  

Yderligere medvirker han som sanger på seneste plade fra Rasmus Nøhr og D-A-D. 

SC5 Hvem er vi
bottom of page